WITEX International Flooring GmbH
Nord-West-Ring 21
32832 Augustdorf

www.witex.com
Witex Garanţie pe viaţă

Garanţie pe viaţă

Pardoselile Witex au fost dezvoltate pentru o utilizare de durată. Şi pentru că numai produsele de calitate testate, părăsesc fabrica noastră, am venit cu ceva special în declaraţia noastră de garanţie: garanţie pe viaţă asupra stabilităţii produsului şi îmbinarii pentru toate colecţiile de parchet laminat Witex. Noi oferim chiar şi o garanţie pe viaţă pentru 5 caracteristici ale colecţiilor "piazza", "Grande" şi "color", şi anume stabilitatea produsului, îmbinare, abraziune, sensibilitate raze ultraviolete şi rezistenţa la pătare. Declaraţia de garanţie pentru toate colecţiile Witex poate fi găsită în tabelul de pe pagina următoare.

Înregistrarea produselor pentru garanţie pe viaţă este posibilă utilizând fie cartea de garanţie (poate obţine de la distribuitorul Witex) sau pe Internet. Condiţiile de garanţie pot fi găsite pe cardul de garantare sau de pe site-ul nostru.


Returnare ca.re

Unică şi de perspectivă. Cu ca-re, suntem primul producător care oferă un sistem de returnare pentru parchetul laminat. Beneficiul nu este doar eliminarea ecologică a parchetului uzat, ci, de asemenea, 10% discount (reducere în natură) atunci când achiziţinaţi un alt tip de parchet laminat al brandului Witex. La fel ca sticla returnabilă! Aceasta oferta are loc exclusiv prin intermediul dealerilor Witex. Înregistrare este necesară (în acelaşi mod ca şi înregistrarea pentru garanţia produsului pe viaţă) se poate face în scris folosind cardul de garantare din instrucţiunile de instalare din pachet sau online.