WITEX International Flooring GmbH
Nord-West-Ring 21
32832 Augustdorf

www.witex.com

Filosofia companiei

Witex ofera solutii inovatoare pentru pardoseli - principiu de bază pentru produsele noastre de peste 30 de ani: În 1991, am fost primul producător german care a început producţia de parchet laminat. Prin multe inovaţii şi optimizări de produs, am ajutat la conturarea şi dezvoltarea parchetul laminat într-un produs multifuncţional, de calitate.

Cu colecţiile 2010, vă prezentăm o gamă largă de noi şi atractive produse care îndeplinesc toate cerinţele de viaţă moderne. Şi, cu subdiviziunea pe teme de design "Trend", "Clasic", "Premium" şi "Design", oferim, de asemenea, o inovaţie care va ajută să vă decideţi mai uşor.

Produsele Witex sunt produse de cea mai înaltă calitate. Acest lucru este exprimat în garanţiile de anvergura pe care le oferim pentru pardoseli noastre. Noi oferim o garanţie pe viaţă pentru 5 caracetristici pentru colecţiile "Piazza", "Grande" şi "Color". Va oferim o garanţie pe viaţă asupra stabilităţii produsului şi îmbinare pentru toate colecţiile Witex.

Ca fabricant de produse care constau 90% din lemn, durabilitatea este o obligaţie foarte speciala pentru noi. Acest lucru necesită nu numai fabricarea ecologică, dar include, de asemenea, eliminarea ecologică la sfârşitul ciclului de viaţă al produsului. Cu "ca.re", Witex a fost, prin urmare, primul - şi până acum singurul - producător de pardoseală care oferă un sistem de preluare pentru pardoselile uzate, şi care face astfel o contribuţie importantă la conservarea resurselor. Cu "ca.re", demonstream, de asemenea, că protecţia mediului nu este o povară, este mai mult un câştig pentru toată lumea - pentru dealer, pentru specialiştii în domeniu, pentru client şi pentru mediu.

Loialitatea noastră faţă de dealeri, specialiştii în domeniu şi clienţi a făcut din Witex un partener de încredere. Nu numai calitatea produselor noastre, dar, de asemenea, serviciile care le oferim sunt o componentă importantă pentru avantajul dumneavoastră.